Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας και μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, ανταποκριθήκαμε συστήνοντας μια ομάδα εκπαιδευτικών υπεύθυνη για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών-τριών. Στόχος μας είναι… Read more »

Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων 2019-2020

Την τρέχουσα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα εξής προγράμματα: Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: “Μαθαίνω παίζοντας να δημιουργώ ένα περιβάλλον ζωντανό, για να μπορώ να ζω” με συντονίστρια τη Φεφλέ Β., ΠΕ88.02,… Read more »

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”

Την Τρίτη 02 Απριλίου οι μαθητές που συμμετέχουν στην ομάδα αυτόνομης διαβίωσης με συνοδεία εκπαιδευτικών, επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Εκεί μας υποδέχτηκε ο κ. Πεταλάς όπου μας μίλησε για… Read more »

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετείχε στο Φεστιβάλ Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το τριήμερο 15-17 Μαρτίου 2018. Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, η ομάδα FREE MOBILITY παρουσίασε στο ξενοδοχείο Art Gallery (ΚΤΕΛ), τις προτάσεις… Read more »

FREE MOBILITY – Έναρξη Προγράμματος

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετέχει και φέτος στην Εκστρατεία FREE MOBILITY με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης στην πόλη των Τρικάλων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την  Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και η… Read more »

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ(2016-2017)

Στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος 2016-2017 σχεδιάσαμε την εκμάθηση και υιοθέτηση καλών συνηθειών που αφορούν στην ατομική υγιεινή. Αρχικά διερευνήθηκε, μέσω ενός εβδομαδιαίου πίνακα, η τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής… Read more »

4η εκπομπή European School Radio

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο 4η εκπομπή European School Radio

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 το πρωί, μπορείτε να ακούσετε μέσω ίντερνετ τη 4η εκπομπή των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων, “Σούπερ Ήρωες”. Αυτή τη φορά οι μαθητές… Read more »

Οι Πασχαλινές μας δημιουργίες

Σε λίγες μέρες έρχεται το Πάσχα και μαζί με τους μικρούς καλλιτέχνες μας, αποφασίσαμε και φέτος να στολίσουμε τις λαμπάδες μας. Έτσι προμηθευτήκαμε τα κατάλληλα υλικά μας: Λαμπάδες, κορδέλες, υφάσματα,… Read more »

Πρακτική Άσκηση μαθητών του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

Οι μαθητές της ΣΤ? τάξης του Εργαστηρίου Γεωπονίας, Τροφίμων  και Περιβάλλοντος, πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο Θερμοκήπιο ? Φυτώριο κ. Γιαννή στο Λογγάκι Τρικάλων.

Πρόγραμμα Συνεκπαίδευσης

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Πρόγραμμα Συνεκπαίδευσης

Με αφορμή την υπ. αριθμ. 172877/Δ3 Υ.Α. (ΦΕΚ 3561/4-11-2016, Τ.Β?), με θέμα: «Καθορισμός διαδικασίας σχεδιασμού, υλοποίησης και αξιολόγησης προγραμμάτων συνεκπαίδευσης», ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων αποφάσισε την υλοποίηση προγράμματος… Read more »

European School Radio – Η τρίτη εκπομπή των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:30 το πρωί, μπορείτε να ακούσετε μέσω ίντερνετ την τρίτη εκπομπή “Σούπερ Ήρωες” των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων. Το θέμα της εκπομπής… Read more »

Free Mobility (ελεύθερη πρόσβαση στις πόλεις) 2016-2017

Το FREE MOBILITY, είναι Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων για την προσβασιμότητα στις πόλεις μας και την ελευθερία μετακίνησης όλων των πολιτών. Υλοποιείται για πρώτη φορά μετά από τρεις πιλοτικές περιόδους,… Read more »

European School Radio 2016-2017

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο European School Radio 2016-2017

Το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων με τους Σούπερ Ήρωες συμμετέχει στο μαθητικό ραδιόφωνο με εκπομπές γεμάτες μουσική και αγάπη! Σας περιμένουμε να ακούσετε την 4η μας εκπομπή την Κυριακή 09 Απριλίου 2017 στις 11:30… Read more »

Free Mobility (ελεύθερη πρόσβαση στις πόλεις) 2015-2016

Το FREE MOBILITY, είναι Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων για την προσβασιμότητα στις πόλεις μας και την ελευθερία μετακίνησης όλων των πολιτών. Υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι παράλληλη δράση… Read more »

Αγωγή Υγείας 2015-2016

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Αγωγή Υγείας 2015-2016

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2015-16, εκτός από τις δραστηριότητες προαγωγής υγείας, στα πλαίσια του μαθήματος Αγωγής Υγείας, διδάχθηκαν στους μαθητές οι ενότητες της Σωματογνωσίας και της Ατομικής Υγιεινής… Read more »

Αγωγή Υγείας 2014-2015

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Αγωγή Υγείας 2014-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2014-15-ΕΕΕΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Στο σχολείο μας φέτος εκπονείται πρόγραμμα αγωγής υγείας με τίτλο: «Ατυχήματα: Προσέχω για να είμαι καλά». Συντονίστρια του προγράμματος είναι… Read more »