Κατηγορία: Εκπαιδευτικές επισκέψεις

Ένα διαφορετικό πρωινό!

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ένα διαφορετικό πρωινό!

Την Τετάρτη 29/01/20 ομάδα μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων επισκέφτηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών και τη επαφή τους με τα λογοτεχνικά κείμενα,… Read more »

Επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών

Την Πέμπτη 12/12/2019 οι μαθητές-τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων θα επισκεφτούν τον Μύλο των Ξωτικών. Οι μαθητές-τριες θα προσέλθουν στον Μύλο στις 9:30 και θα αποχωρήσουν από εκεί στις 12:00.

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”

Την Τρίτη 02 Απριλίου οι μαθητές που συμμετέχουν στην ομάδα αυτόνομης διαβίωσης με συνοδεία εκπαιδευτικών, επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Εκεί μας υποδέχτηκε ο κ. Πεταλάς όπου μας μίλησε για… Read more »

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα ΕΛΤΑ Τρικάλων

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, οι μαθητές της ομάδας αυτόνομης διαβίωσης, επισκέφτηκαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) των Τρικάλων και γνώρισαν τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στον πολίτη. Επίσης έστειλαν γράμματα… Read more »

Επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στην Αστυνομική Διεύθυνση και τη ΔΕΗ

Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, στα πλαίσια των ομάδων “Αυτόνομη Διαβίωση” & “Κοινωνικές Δεξιότητες”, ομάδα μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συνοδευόμενοι από την Ψυχολόγο και τον Κοινωνικό Λειτουργό του σχολείου, επισκέφτηκαν την Αστυνομική… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στη Δημοτική Αστυνομία & Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων και μίλησε για το… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στο Ε’ ΚΑΠΗ & στη ΔΕΗ

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Τη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε το Ε? ΚΑΠΗ της πόλης όπου συνομίλησε με τον υπεύθυνο… Read more »

FREE MOBILITY – Επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε την 4η δράση της στις 14, 15 & 18 Δεκέμβρη, με κύριο άξονα την ένταξη δημοτικών σχολείων της πόλης στο πρόγραμμα. Έτσι… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικάλων, χαρτογράφηση προσβάσιμης διαδρομής

Την Τρίτη 21/11/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίηση τη δεύτερη δράση της με πρώτο σταθμό το Δημαρχείο. Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα του FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων (4 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί) πραγματοποίησε την πρώτη της δράση. Αρχικά επισκεφτήκαμε την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης όπου… Read more »

Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, η ομάδα FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων επισκέφτηκε τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Μπουλούμπαση. Συζήτησαν για δράσεις που μπορούν να γίνουν στα… Read more »

Επίσκεψη της Δημοτικής Αστυνομίας στο ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

Την Πέμπτη 2/2/2017, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων, επισκέφτηκε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων και συναντήθηκε με την ομάδα FREE MOBLITY. Στόχος ήταν η ενημέρωση των μαθητών για το έργο και… Read more »

Επίσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και χαρτογράφηση προσβάσιμης περιοχής

Την Τρίτη 31/01/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων ως συνέχεια της καταγραφής της πρόσβασης των καταστημάτων, επισκέφτηκε τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και παρέδωσε τα αποτελέσματα της έρευνας της…. Read more »

Καταγραφή πρόσβασης εμπορικών καταστημάτων

     Την Τετάρτη 25/01/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων συνέχισε τις δράσεις της και αυτή τη φορά περιηγήθηκε στην πόλη των Τρικάλων όπου ξεκίνησε την καταμέτρηση καταστημάτων,… Read more »

Επίσκεψη στο “Μύλο των Ξωτικών” και στο 6ο ΚΑΠΙ Τρικάλων

Σήμερα, Παρασκευή 1/12/2016, και στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία επισκεφτήκαμε τον Μύλο των Ξωτικών και το 6ο ΚΑΠΙ Τρικάλων. Κάθε χρόνο η επίσκεψη στον Μύλο… Read more »

Περιήγηση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικκαίων (29/11/2016)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Περιήγηση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικκαίων (29/11/2016)

Σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα του FREE MOBILITY (8 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί) έκανε την πρώτη της επίσκεψη στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Αρχικά ξεκίνησε από το… Read more »

Επίσκεψη της Δημοτικής Αστυνομίας στο ΕΕΕΕΚ Τρικάλων (08/02/2016)

Η ομάδα FREE MOBILITY του E.E.E.E.K. Τρικάλων, κάλεσε τη δημοτική αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων στο σχολείο, όπου στόχος ήταν να ενημερωθούν οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για τις αρμοδιότητες… Read more »