Περιήγηση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικκαίων (29/11/2016)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Περιήγηση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικκαίων (29/11/2016)

Σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα του FREE MOBILITY (8 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί) έκανε την πρώτη της επίσκεψη στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Αρχικά ξεκίνησε από το Τζαμί όπου σαν στόχο είχε την χαρτογράφηση μιας διαδρομής προσβάσιμη για όλους τους πολίτες με, ταυτόχρονα, τουριστικό ενδιαφέρον. Η χαρτογράφηση θα γίνει σε συνεργασία με τους Εθελοντές του δήμου Τρικκαίων και θα παρουσιαστεί στην τελική εργασία της ομάδας του FREE MOBILITY στα μέσα Φεβρουαρίου.

Στη συνέχεια συναντήσαμε το Δήμαρχο Τρικκαίων όπου συζητήσαμε τους στόχους μας αλλά και τα προβλήματα που συναντάμε κάνοντας περιήγηση στην πόλη. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι κοντά μας στην προσπάθεια και μαζί με το επιτελείο του θα προσπαθήσει να βελτιώσει την προσβασιμότητα στα Τρίκαλα.

Τέλος περπατήσαμε στο κέντρο της πόλης όπου καταγράψαμε δυσκολίες στη μετακίνηση σε υλικοτεχνικό επίπεδο, στα καταστήματα, στις τράπεζες. Στην παρέα μας είχαμε και τη διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων, Αλέκα Κίτου.

Η ομάδα FREE MOBILITY

Οι μαθητές

Οι εκπαιδευτικοί

·         Αργύρης Βασίλης

·         Βερβέρα Ελπίδα

·         Καλογερόπουλος Αντώνης

·         Κατσιώπης Δημήτρης

·         Κότσι Ιωάννα

·         Κούτουλα Κατερίνα

·         Μόκας Χρήστος

·         Μουρεχίδου Μαρία

·         Κακαγιά Ευαγγελία

·         Καραγιώργος Θανάσης

·         Τασούλα Ευαγγελία