Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας γιορτή για την 28η Οκτωβρίου. Σημειώνουμε ότι λόγω covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, οι… Read more »

Οδηγίες για τον ιό (SARS-CoV-2) που προκαλεί τη νόσο COVID-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, Σεπτέμβριος 2020ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣΛίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε! Προστατέψτε το παιδί σας, την οικογένειά σας και το σχολείο. Ενθαρρύνετε τα παιδιά… Read more »

Δωρεά τάμπλετ από την Coca-Cola

Οι μαθητές/τριες και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Coca-Cola για το τάμπλετ που δώρισε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων.

Ανακοίνωση

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα ε σημερινή οδηγία του Υπουργείου Παιδείας, αύριο Παρασκευή 12/06/20 συνεδριάζει ο σύλλογος διδασκόντων και αποφασίζει για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης των μαθητών-τριών. Κατά συνέπεια,… Read more »

Οδηγίες για ασφαλή επάνοδο στο σχολείο

Οδηγίες για την ασφαλή επάνοδο των παιδιών στο σχολείο. Πάμε λοιπόν να τις δούμε για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Πλένουμε συχνά και πολύ καλά τα χέρια μας με σαπούνι και… Read more »

Ξανά μαζί…!

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ξανά μαζί…!

Ήρθε η πολυπόθητη ώρα να βρεθούμε πάλι από κοντά! Την Δευτέρα 1η Ιουνίου το σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του να υποδεχθεί τους μαθητές/τριες κανονικά στις 8:15, όμως με νέους… Read more »

Πρόσκληση Γονέων / Κηδεμόνων μαθητών/τριών κάθε βαθμίδας σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19»

Αγαπητοί γονείς,  Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με την 2” Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές… Read more »

Πρόσκληση Γονέων / Κηδεμόνων μαθητών/τριών σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Αγαπητοί γονείς, Υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση της 13ης Ολομέλειας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 Μαρτίου 2020, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Σας καλούμε στην… Read more »

Χωρίς χρέωση από κινητά δίκτυα η πρόσβαση σε ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating) από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, από την Τετάρτη 8 Απριλίου,… Read more »

Ενημερωτικό σημείωμα εργασίας της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων

Κάντε κλικ εδώ να δείτε το μήνυμα της κ. Κάκλα Βασιλικής, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Μένουμε σπίτι… δημιουργικά από τον Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, δυνατότητες δημιουργικής απασχόλησης τώρα που? #menoumespiti Η αντιμετώπιση του κορονοϊού και η συνακόλουθη παραμονή μας στο σπίτι, χρειάζεται δράσεις δημιουργικές. Για… Read more »

Ιστοσελίδα mathainoumestospiti.gr – Οδηγός για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις και την αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας στις εκπαιδευτικές δομές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού, ενεργοποίησε ψηφιακά εργαλεία που επιτρέπουν… Read more »

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Σήμερα που όλο και περισσότεροι μαθητές, αλλά και οι γονείς τους, βρίσκονται στο διαδίκτυο συμμετέχοντας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τους κανόνες της ασφαλούς πλοήγησης. Ακολουθούν… Read more »

Συμβουλευτική Υποστήριξη γονέων και παιδιών λόγω του κατ? οίκον περιορισμού

Βιώνουμε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας.             Ο κατ? οίκον περιορισμός και η αναστολή των καθημερινών δραστηριοτήτων μπορεί να… Read more »

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας και μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, ανταποκριθήκαμε συστήνοντας μια ομάδα εκπαιδευτικών υπεύθυνη για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών-τριών. Στόχος μας είναι… Read more »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

EΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΕ.Ε.Ε.ΕΚ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Διεύθυνση : Τέρμα αλβανικού μετώπουΤηλ.: 2431085369               e-mail: mail@eeeek.tri.sch.gr Σας γνωρίζουμε ότι, όσο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά,  το Ε.Ε.Ε.ΕΚ…. Read more »