Κατηγορία: Χωρίς κατηγορία

Λειτουργία ΕΕΕΕΚ Τρικάλων με τηλεκπαίδευση

Το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για την Τρίτη 26/9 & Τετάρτη 27/9 θα λειτουργήσει με τηλεκπαίδευση μέσω webex. Παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους των εκπαιδευτικών, καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα… Read more »

Κλειστό το ΕΕΕΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα έως και Τετάρτη

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Τρικάλων, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στα όρια του Δήμου Τρικκαίων, τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου… Read more »

Αναβολή Μαθημάτων – Λειτουργία Σχολείου

Με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας το σχολείο δεν θα λειτουργήσει για μαθήματα  από 18.9.2023 έως και 22.9.2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν. Η πρόσβαση προς το σχολείο αποκαταστάθηκε και… Read more »

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Τρικάλων, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας, που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης για την υγεία τους, προχώρησε στη δημιουργία τράπεζας αίματος στο Γενικό… Read more »

Μαθήματα πρώτων βοηθειών

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, επισκέφτηκε το σχολείο μας κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Τρικάλων όπου παρέδωσαν μαθήματα πρώτων βοηθειών στο προσωπικό του σχολείου μας. Η ενημέρωση έγινε πάνω στα εξής θέματα: 1.Καρδιοαναπνευστική… Read more »

Παράσταση κουκλοθέατρου

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο: “φρουτοπεριπέτειες”. Η “Νίτσα” η μπανάνα, ο ¨”Δούλης” το αχλάδι, ο “Λούλης” το ΄μήλο και άλλα φρούτα μίλησαν στους… Read more »

Δωρεά αυτοκόλλητων σήμανσης για το σχολικό λεωφορείο, από την εταιρεία «3G Digital Print» των Ε. Σουφλιά & Γ. Γιουβρή

Η εταιρία «3G Digital Print» των Ε. Σουφλιά & Γ. Γιουβρή, μας χορήγησε αυτοκόλλητα σήμανσης για το λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές/τριες του σχολείου, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνησή… Read more »

Επίσκεψη στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”

Την Παρασκευή 26 Μαΐου, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, επισκέφθηκε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” του Δήμου Τρικκαίων και δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές/τριες που συμμετείχαν cactusmeraviglietina.it να ιδωθούν με παλιούς συμμαθητές τους… Read more »

Επίσκεψη στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Stavlos”

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων επισκέφτηκε την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Stavlos”, με στόχο να έρθουν οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες σε επαφή με την θεραπευτική ιππασία. Την ομάδα συνόδευσαν η… Read more »

Επίσκεψη στην δημοτική βιβλιοθήκη

Την Τρίτη 16 Μάϊου ,μαθητές του σχολείου μας , στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος για την κοινωνικοποίηση, επισκέφτηκαν την δημοτική βιβλιοθήκη . Συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί: Μούκος Ε., Γκόνιαρη Ε., Παππά Ε.,Δεσύλλα… Read more »

“Ο αόρατος κόσμος γύρω μας”

Μια ακόμη σχολική χρονιά κοντεύει να τελειώσει με ένα  ταξίδι στον «αόρατο κόσμο γύρω μας» που  αγγίζει τις καρδιές όλων μας. Ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε με την συνεργασία γενικής και… Read more »

Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ

Από 10 Μαΐου 2023 έως και τις 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 23:59, τα άτομα με αναπηρία από όλη την Επικράτεια, που θέλουν να αποκτήσουν Προσωπικό Βοηθό, θα μπορούν να… Read more »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Μουσείο Τσιτσάνη

Την Τρίτη 9 Μάϊου, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας , με την συνοδεία των εκπαιδευτικών (Μούκου Ε, Ζυγοπούλου Ε, Γκόνιαρη Ε, Παππά Ε.), επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο. Το… Read more »

Επίσκεψη στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Τρικάλων

Την Πέμπτη 4 Μαΐου, ομάδα μαθητών/τριών με συνοδεία της Εργοθεραπεύτριας Σταυρούλας Βουτσελά, της Λογοθεραπεύτριας Χαράς Τσέργα και του Κοινωνικού Λειτουργού Θανάση Καραγεώργου, επισκέφτηκαν το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Τρικάλων στα πλαίσια του προγράμματος… Read more »

Δωρεά απινιδωτή από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την Παρασκευή 5 Μαΐου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας δώρισε στο σχολείο μας αυτόματο απινιδωτή. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν το σχολείο και παρέδωσαν… Read more »

Κοινή εκδήλωση Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων και 6ου ΓΕΛ Τρικάλων

Στα πλαίσια του προγράμματος “Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων, σε hospitalharrywilliams.org συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων θα πραγματοποιήσει ημερι΄δα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη στρατηγική της Ε.Ε…. Read more »