Κατηγορία: Χωρίς κατηγορία

25η Μαρτίου – Σχολική Γιορτή – Παρέλαση

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την 25η Μαρτίου. Οι μαθητές μας τίμησαν τους ήρωες του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που αποτελεί μια από τις… Read more »

“Η Κυρά Σαρακοστή” – Δράση για την Καθαρά Δευτέρα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Συνεργάτες: Ευαγγελία Κακαγιά Φιλόλογος, Νίκος Λεοντάρης Δάσκαλος, Δήμητρα Παράσχη Γεωπόνος, Δέσποινα Καρανίκα Εικαστικός Η κυρά Σαρακοστή είναι ένα παλιό ελληνικό έθιμο που… Read more »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (2024)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (2024) Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού . Μια ομάδα… Read more »

Η ώρα της συγκομιδής έφτασε!!!

Οι μαθητές του γεωπονικού τομέα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων συγκόμισαν τα μαρούλια και τα κρεμμυδάκια από τον κήπο του σχολείου μας, τα οποία καλλιέργησαν και περιποιήθηκαν με βιολογικές και οικολογικές τεχνικές,… Read more »

Το γαϊτανάκι της Αγάπης και της Ομόνοιας

Στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν αποκριάτικες εκδηλώσεις για τους μαθητές του σχολείου. Οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις παρακάτω εκδηλώσεις: α) παράσταση θέατρου σκιών με τον κ. Κοσμά Παναγιώκα,… Read more »

Επιμορφωτικό σεμινάριο

Το Σάββατο 09-03-2024, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας και το Ερευνητικό Εργαστήριο Ανθρώπινης Δραστηριότητας και Αποκατάστασης, διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο στα πλαίσια του πρωτόκολλου συνεργασίας που έχει συνάψει με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων. Στο… Read more »

Εργαστήριο Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Οι μαθητές του Εργαστηρίου Γεωπονίας ταξίδεψαν σε κάποιες από τις ποιο σημαντικές περιοχές της Ελλάδας που παράγουν λάδι και ελιές. Κάναμε ομαδικές εργασίες, κολάζ με λέξεις και είδαμε κάποιες από… Read more »

“Ανακύκλωση θα πει … γίνομαι από την αρχή”

Η Κυκλική Οικονομία είναι ένα μοντέλο παραγωγής και κατανάλωσης, το οποίο περιλαμβάνει την ανταλλαγή, επαναχρησιμοποίηση, επισκευή, ανακαίνιση και ανακύκλωση των υπαρχόντων υλικών και προϊόντων, όπου το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να… Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων φιλοξενήθηκε από το 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο, στο πλαίσιο δράσεων του ομίλου Αειφορίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Μιχαήλ Βασιλική ΠΕ80. Στη βιωματική δράση, συνεργάστηκε… Read more »

“Γνωρίζω τον τόπο μου” – Επίσκεψη στη δημοτική βιβλιοθήκη και σε κατάστημα εστίασης

Οι μαθητές του σχολείου μας, συνέχισαν τις δράσεις τους για το πρόγραμμα “Γνωρίζω τον Τόπο μου”. Η τρίτη δράση του προγράμματος ήταν μια ακόμα ενδιαφέρουσα εμπειρία, ξεκινώντας από τη δημοτική… Read more »

Χορηγία Βασιλόπιτας από τα ζαχαροπλαστεία “Γιαννής”

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων. Οι δύο (-2-) βασιλόπιτες, των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ήταν ευγενική χορηγία από τα Ζαχαροπλαστεία «Γιαννής». Ο Διευθυντής και… Read more »

Μια φωτογραφία ίσον χίλια ευχαριστώ

Σε συνέχεια της επίσκεψης των μαθητών/τριών του σχολείου μας στην Καρδίτσα και στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η ΚΑΕ απέστειλε στο σχολείο δώρα για τους μαθητές/τριες μας. Τα παιδιά του… Read more »

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την eTwinning ομάδα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, που υλοποιεί για πρώτη φορά ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning, δημιούργησαν, μέσα από κατασκευές των μαθητών/τριών, ένα όμορφο βίντεο και μοίρασαν Χριστουγεννιάτικες ευχές! “(We are) ALL… Read more »

Επίσκεψη της κ. Μαρίνας Κοντοτόλη στο σχολείο μας

Η κ. Μαρίνα Κοντοτόλη, Βουλευτής του Σύριζα Π.Σ. Ν. Τρικάλων, επισκέφθηκε το Σχολείο μας, εν όψει των Εορτών, προκειμένου να ευχηθεί σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικό προσωπικό. Ο Διευθυντής του Σχολείου… Read more »

Η Συνταγή της Συνεργασίας: Οι Μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Δημιουργούν Πίτσα Με Χαρά και Γνώση

Συνεχίστηκαν οι δράσεις του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων “Γνωρίζω τον τόπο μου” όπου εντός σχολείου πλέον, μαθητές/τριες ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μαγειρικά θαύματα: προετοίμασαν μαζί μια νόστιμη πίτσα! Πριν από αυτήν… Read more »

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μαθητών

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, παρουσία των γονέων και των κηδεμόνων και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καπανιάρη, πραγματοποίησαν τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση στον Δημοτικό Κινηματογράφο. Τα Αγγελάκια,… Read more »