Κατηγορία: Χωρίς κατηγορία

Δράση eTwinning

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Δράση eTwinning

Οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. που συμμετέχουν για τη φετινή χρονιά στο πρόγραμμα etwinning με τίτλο (We are) ALL BORN ‘IN’, πήραν μέρος σε μια όμορφη δράση που συγκέντρωσε μαθητές/τριες και… Read more »

Γιορτή της Μητέρας

 Στην Ελλάδα γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μάη. ΕΥΧΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΤΕΡΑ! Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου! Μια γιορτή που τα παιδιά μαθαίνουν από πολύ νωρίς, θέλοντας να… Read more »

Πασχαλινές Αγορές – Επίσκεψη στο κατάστημα Jumbo

Τη Τρίτη, 24 Απριλίου 2024, πραγματοποιήσαμε διδακτική επίσκεψη των μαθητών –τριων  των τμημάτων ΣΤ1Γ ,ΣΤ2Γ,ΒΚ ΚΑΙ ΓΓ  στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας .Επισκεφτήκαμε το πολυκατάστημα ‘’jumbo’’ και με αφορμή… Read more »

Αναπαραγωγή φυτών με σπόρους

Η ώρα της ικανοποίησης έφτασε!!! Οι μαθητές του Εργαστηρίου Γεωπονίας του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στα πλαίσια της ενότητας του μαθήματος ‘’Αναπαραγωγή φυτών με σπόρους’’ παρέλαβαν φυτά ντομάτας, πιπεριάς, μελιτζάνας και κολοκύθας… Read more »

Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά και παρασκευή φρουτοσαλάτας

Η αίσθηση της αληθινής γεύσης και της ποικιλίας φρούτων αποκτά νέα διάσταση για τους μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, καθώς εξερευνούν τη λαϊκή αγορά της πόλης τους στο πλαίσιο του προγράμματος… Read more »

Το έθιμο των Λαζαρίνων τίμησαν μαθήτριες του σχολείου μας

Οι μαθήτριες του σχολείου μας τραγούδησαν «Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα βάγια» στον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, στη διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων «Λαζαρίνες 2024» και στην σύμβουλο Ειδικής Αγωγής κ…. Read more »

Επίσκεψη του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων

Την Τετάρτη 24 Απριλίου στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας με το 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων, πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις μεταξύ του Εργαστηρίου Γεωπονίας του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και των ομίλων του 7ου… Read more »

Κάδος ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ

Καλωσορίζουμε στο σχολείο μας την άφιξη του κάδου ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ (Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών), που έγινε στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος της Ανακύκλωσης για το οποίο είναι υπεύθυνοι οι… Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετέχει στη δράση Θε-ΤΑΛΩΣ

Η δράση Θε-ΤΑΛΩΣ έχει ως πρωταρχικό σκοπό οι μαθητές/τριες να ξεδιπλώσουν διαφορετικές πτυχές της δημιουργικότητας τους συνδυάζοντας ανθρωπιστικές, θετικές και ψηφιακές επιστήμες σε μια γιορτή της εκπαίδευσης. Η δράση επίσης… Read more »

Πασχαλινό Μπαζάρ

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Πασχαλινό Μπαζάρ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου, του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Τρικάλων, σας προσκαλεί στο Πασχαλινό bazaar που θα διεξαχθεί τη… Read more »

25η Μαρτίου – Σχολική Γιορτή – Παρέλαση

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την 25η Μαρτίου. Οι μαθητές μας τίμησαν τους ήρωες του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που αποτελεί μια από τις… Read more »

“Η Κυρά Σαρακοστή” – Δράση για την Καθαρά Δευτέρα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Συνεργάτες: Ευαγγελία Κακαγιά Φιλόλογος, Νίκος Λεοντάρης Δάσκαλος, Δήμητρα Παράσχη Γεωπόνος, Δέσποινα Καρανίκα Εικαστικός Η κυρά Σαρακοστή είναι ένα παλιό ελληνικό έθιμο που… Read more »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (2024)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (2024) Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού . Μια ομάδα… Read more »

Η ώρα της συγκομιδής έφτασε!!!

Οι μαθητές του γεωπονικού τομέα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων συγκόμισαν τα μαρούλια και τα κρεμμυδάκια από τον κήπο του σχολείου μας, τα οποία καλλιέργησαν και περιποιήθηκαν με βιολογικές και οικολογικές τεχνικές,… Read more »

Το γαϊτανάκι της Αγάπης και της Ομόνοιας

Στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν αποκριάτικες εκδηλώσεις για τους μαθητές του σχολείου. Οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις παρακάτω εκδηλώσεις: α) παράσταση θέατρου σκιών με τον κ. Κοσμά Παναγιώκα,… Read more »

Επιμορφωτικό σεμινάριο

Το Σάββατο 09-03-2024, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας και το Ερευνητικό Εργαστήριο Ανθρώπινης Δραστηριότητας και Αποκατάστασης, διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο στα πλαίσια του πρωτόκολλου συνεργασίας που έχει συνάψει με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων. Στο… Read more »