Κατηγορία: Χωρίς κατηγορία

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου-παρέλαση

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή για την 25η Μαρτίου Οι μαθητές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών συμμετείχαν στην γιορτή με ποιήματα, τραγούδια και βίντεο .Υπεύθυνοι… Read more »

Δωρεά σημαιόπανου από «3G Digital Print» των Ε. Σουφλιά & Γ. Γιουβρή

Η εταιρία «3G Digital Print» των Ε. Σουφλιά & Γ. Γιουβρή, μας χορήγησε ένα σημαιόπανο με το λογότυπο του σχολείου μας, για να το χρησιμοποιούμε σε διάφορες εκδηλώσεις, παρελάσεις κ.α….. Read more »

Πασχαλινό Bazaar

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Πασχαλινό Bazaar

Στο εργαστήριο χειροτεχνίας του σχολείου μας συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Πασχαλινό Bazaar. Οι μαθητές μαζί με την καθηγήτρια Γκόνιαρη Ευαγγελία, έχουν φτιάξει εξαιρετικές δημιουργίες: λαμπάδες, & πέτρες, όλα όμορφα… Read more »

Επίσκεψη της τροχαίας Τρικάλων

Σήμερα επισκέφτηκε το σχολείο μας εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας και μίλησε στους μαθητές μας για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Έτσι και εμείς, αφιερώσαμε δυο διδακτικές ώρες σε δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση… Read more »

Χορηγία εξοπλισμού για ασύρματο δίκτυο από την ιδιώτη κ. Μαρίνα Κοντοτόλη

Η κ. Μαρίνα Κοντοτόλη χορήγησε στο σχολείο μας επτά (7) αντάπτορες ασύρματου δικτύου για τις ανάγκες του σχολείου μας. Την ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή την προσφορά της.

Χορήγηση εξοπλισμού για το σχολείο μας από την Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ

Η “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.” μας χορήγησε εννέα (9) ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών, καθώς επίσης και έξι (6) σχολικούς πίνακες μαρκαδόρου για τις ανάγκες του σχολείου μας. Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή… Read more »

Αποκριάτικο Πάρτι

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Αποκριάτικο Πάρτι

Την Παρασκευή τις τρεις τελευταίες ώρες στο σχολείο μας είχαμε πάρτι μασκέ!!! Μαθητές, καθηγητές, Ειδικό βοηθητικό και επιστημονικό προσωπικό χορέψαμε τραγουδήσαμε και περάσαμε όμορφα. Οι εικαστικοί του σχολείου μας “έβαψαν”… Read more »

Ενδοσχολική Επιμόρφωση

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ενδοσχολική Επιμόρφωση

Σήμερα επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Κ. Μποντίλας, υπεύθυνος του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Δ/θνσης Δ/θμιας Εκπ/σης νομού Τρικάλων. Οι εκπαιδευτικοί επιμορφώθηκαν πάνω στα web2 εργαλεία και στη… Read more »

Χορήγηση αναψυκτικών από την εταιρία “Κλιάφα ΑΕ” για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης

Η εταιρία “Κλιάφα ΑΕ” χορήγησε στο σχολείο μας για τους μαθητές/τριες 100 τμχ αναψυκτικά για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή την προσφορά τους.

Τσικνοπέμπτη στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Τσικνοπέμπτη στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ

Σήμερα στο σχολείο μας “τσικνίσαμε” , φάγαμε και χορέψαμε όπως το απαιτεί η σημερινή ημέρα. Περάσαμε όμορφα! Τέλος οι Σύλλογοι “ΜοιράΖΩμαι” και “Μαζί με το παιδί” προσέφεραν μπισκότα, κρουασάν και… Read more »

Ο Άγιος Βαλεντίνος και η Αγάπη

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ο Άγιος Βαλεντίνος και η Αγάπη

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 γιορτάσαμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σχολείο μας και γεμίσαμε Αγάπη…Οι μαθητές του σχολείου μας με την βοήθεια των εκπαιδευτικών δημιουργήσαν καρδούλες για τα… Read more »

Παράσταση Καραγκιόζη

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Παράσταση Καραγκιόζη

Σήμερα επισκέφτηκε το σχολείο μας , το θέατρο Σκιών του Μάκη Χάρμπα. Οι μαθητές μας διασκέδασαν παρακολουθώντας μια παράσταση καραγκιόζη. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Χορήγηση προϊόντων από METRO Cash & Carry

Η εταιρεία «METRO AEBE Cash & Carry» χορήγησε στο σχολείο μας προϊόντα για τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών/τριών μας (χαρτικά είδη & εξοπλισμός κουζίνας). Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή την… Read more »

Επιμόρφωση από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, ο προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων, Απόστολος Σπαθής και η ψυχολόγος Φωτεινή Καλτσά, επισκέφθηκαν το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων και πραγματοποίησαν επιμόρφωση στο προσωπικό του σχολείου, με θέμα «Διαχείριση… Read more »

Χορήγηση βασιλόπιτας από το ζαχαροπλαστείο “Γιαννής”

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων. Συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί. Τις δύο (2) βασιλόπιτες τις χορήγησε το ζαχαροπλαστείο… Read more »

Σχολική Επιμόρφωση

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Σχολική Επιμόρφωση

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, μετά το τέλος του διδακτικού ωραρίου, επιμόρφωση με θέμα: “Διαχείριση Τάξης” από τον Προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Τρικάλων Κ. Σπαθή.