Κατηγορία: Σχολικές γιορτές

Εκδηλώσεις για τον εορτή των Τριών Ιεραρχών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020

Την Πέμπτη 30/01/2020 οι μαθητές/τριες και το προσωπικό του σχολείου μας μετά τις εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν μία δωροεπιταγή αξίας… Read more »

Σχολική γιορτή για την 17 Νοέμβρη 2019/20

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές-τριες παρουσίασαν την εκδήλωση όπου απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και συμμετείχαν σε δρώμενο με διαδήλωση και… Read more »

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου και μαθητική παρέλαση 2019/20 (βίντεο)

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο του “ΟΧΙ” στο σχολείο μας. Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. παρουσίασαν την γιορτή, είπαν ποιήματα και τραγούδησαν. Ακολούθησε η παράδοση… Read more »

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2018-19

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς στην αυλή του σχολείου, με τραγούδι, χορό, φαγητό και καλή διάθεση. Δώσαμε ραντεβού… Read more »

Εορτασμός και παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου μέσα από μια όμορφη εκδήλωση. Και τη Δευτέρα συμμετείχε στην καθιερωμένη παρέλαση.

Η Γιορτή Χριστουγέννων

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Η Γιορτή Χριστουγέννων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων και ΑμεΑ Ν. Τρικάλων «Ελπίδα», διοργάνωσαν την Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο “Γιορτή των Αγγέλων”. Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων συμμετείχε με το θεατρικό “Η ευτυχία… Read more »

Η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου!

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους, γιόρτασαν την επέτειο του Πολυτεχνείου με ποιήματα, τραγούδια και συμβολικές πράξεις.

Ο εορτασμός και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου τελέστηκε στο χώρο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τρικάλων, η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.   Και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου το σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση… Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα τελεστεί ο σχολικός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 9:00 π.μ. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά και θα αποχωρήσουν στις 9:45 π.μ.

Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα έθιμα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων

     Την Πέμπτη 22-12-2016, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων με αναπαράσταση παραδοσιακών εθίμων της χώρας μας (?το Tάϊσμα της Βρύσης?, ?τη Γουρνοχαρά?, ?το Χριστόξυλο?, ?το Aναμμένο Πουρνάρι?,… Read more »

Γιορτή Χριστουγέννων 2016

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Γιορτή Χριστουγέννων 2016

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:00, στο χώρο του σχολείου, για να σας παρουσιάσουμε γιορτινά έθιμα της χώρας μας.  

Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 2016

Οι μαθητές του σχολείου μας με υπερηφάνεια συμμετείχαν και φέτος στην σχολική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Δείτε το άρθρο του trikalanews.gr εδώ

Επέτειος της 17 Νοέμβρη

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Επέτειος της 17 Νοέμβρη

        Σήμερα Τρίτη 17 Νοέμβρη, το σχολείο μας πραγματοποίησε γιορτή με σκοπό να τιμήσει την 17 Νοέμβρη του 1973. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ποιήματα που απήγγειλαν οι μαθητές… Read more »

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2014-2015

       Στις 23 Δεκεμβρίου το σχολείο μας επισκέφτηκε το 3ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων, στα πλαίσια της συνεργασίας με άλλα σχολεία. Την μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων μετέδωσαν οι μαθητές… Read more »