ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος σχεδιάσαμε την εκμάθηση και υιοθέτηση καλών συνηθειών που αφορούν στην ατομική υγιεινή. Αρχικά διερευνήθηκε, μέσω ενός εβδομαδιαίου πίνακα, η τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής που… Read more »

Δωρεά υπολογιστών από το Ίδρυμα «ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ»

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Μποδοσάκη για τη δωρεά τους, η οποία στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία ενίσχυσε σημαντικά την προσπάθεια αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου. Συγκεκριμένα, με τους τρεις… Read more »

Χρυσό Μετάλλιο στο UNIFIED ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOCCE

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Τρικάλων με τους αθλητές Κωνσταντίνο Ζουρλαδάνη, Παναγιώτη Σδώνα και την προπονήτρια Σωτηρία Παπανικολάου την Παρασκευή 26 Μαΐου, στο Unified… Read more »

Τουρνουά BOCCE

Προετοιμασία των μαθητών – αθλητών μας μας για το Unified τουρνουά bocce στο Παλαιό Φάληρο με σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φαλήρου.

Δράση «ΑΦΩΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ»

Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, μπροστά από το κτίριο που στεγάζει το ΚΕ.Δ.Δ.Υ., τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, η ομάδα FREE MOBILITY του… Read more »

Οι Πασχαλινές μας δημιουργίες

Σε λίγες μέρες έρχεται το Πάσχα και μαζί με τους μικρούς καλλιτέχνες μας, αποφασίσαμε και φέτος να στολίσουμε τις λαμπάδες μας. Έτσι προμηθευτήκαμε τα κατάλληλα υλικά μας: Λαμπάδες, κορδέλες, υφάσματα,… Read more »

Πρόγραμμα Συνεκπαίδευσης

Με αφορμή την υπ. αριθμ. 172877/Δ3 Υ.Α. (ΦΕΚ 3561/4-11-2016, Τ.Β’), με θέμα: «Καθορισμός διαδικασίας σχεδιασμού, υλοποίησης και αξιολόγησης προγραμμάτων συνεκπαίδευσης», ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων αποφάσισε την υλοποίηση προγράμματος… Read more »

Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, η ομάδα FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων επισκέφτηκε τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Μπουλούμπαση. Συζήτησαν για δράσεις που μπορούν να γίνουν στα… Read more »

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

6η Μαρτίου                                               Σχολικό Έτος 2016 – 2017 Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑΣ στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων Πρόγραμμα Α. Ομιλία για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της… Read more »