Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετείχε στο πρόγραμμα «Ίσες Ευκαιρίες Πρόσβασης και Άσκησης»

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης συμμετείχε στην εκδήλωση για την ισότιμη κινητικότητα και άσκηση για όλους, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου. Το σχολείο… Read more »

Ίσες Ευκαιρίες Πρόσβασης και Άσκησης στον Δήμο Τρικκαίων

Δεκατέσσερις φορείς του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνουν αθλητική εκδήλωση – γιορτή για τους συμπολίτες ΑμεΑ Εκτός από την ισότιμη κινητικότητα, υπάρχει και η ισότιμη άσκηση. Και για την ελεύθερη πρόσβαση όλων… Read more »

Επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στην Αστυνομική Διεύθυνση και τη ΔΕΗ

Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, στα πλαίσια των ομάδων «Αυτόνομη Διαβίωση» & «Κοινωνικές Δεξιότητες», ομάδα μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συνοδευόμενοι από την Ψυχολόγο και τον Κοινωνικό Λειτουργό του σχολείου, επισκέφτηκαν την Αστυνομική… Read more »

Βράβευση του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για το FREE MOBILITY 2017/18

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,  μαθητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα γιόρτασαν όλοι  μαζί το κλείσιμο της Εκστρατείας FREE MOBILITY και… Read more »

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετείχε στο Φεστιβάλ Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το τριήμερο 15-17 Μαρτίου 2018. Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, η ομάδα FREE MOBILITY παρουσίασε στο ξενοδοχείο Art Gallery (ΚΤΕΛ), τις προτάσεις… Read more »

Παράσταση Καραγκιόζη του Κοσμά Παναγιώκα στο σχολείο μας

Την Δευτέρα 05/03/2018, μας επισκέφτηκε το «Θέατρο Σκιών Κοσμά Παναγιώκα». Η παράσταση μας έδωσε μεγάλη χαρά! Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και όλοι συμμετείχαν και και διασκέδασαν γελώντας με την καρδία τους!

FREE MOBILITY – Παρουσίαση εργασίας

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, παρουσίασε την τελική εργασία για το πρόγραμμα, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, στις 12:00, στην αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος»  Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων…. Read more »

FREE MOBILITY – Συνάντηση με τοπικούς φορείς

Την ανάγκη βελτίωσης των όρων προσβασιμότητας για όλους, τόνισαν οι φορείς του Δήμου Τρικκαίων, που συναντήθηκαν σε μια ευρύτατη σύσκεψη στο Δημαρχείο. Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2018,μ με… Read more »

FREE MOBILITY – Συνομιλία με σχολείο του Γκέτεμποργκ

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Συνομίλησε μέσω Skype με σχολείο κωφών του Γκέτεμποργκ. Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν η ενημέρωση… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στη Δημοτική Αστυνομία & Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων και μίλησε για το… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στο Ε’ ΚΑΠΗ & στη ΔΕΗ

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Τη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε το Ε’ ΚΑΠΗ της πόλης όπου συνομίλησε με τον υπεύθυνο… Read more »

FREE MOBILITY – Εικαστική Έκθεση «Τα παιδιά δημιουργούν για την πρόσβαση»

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων διοργάνωσε στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2018 εικαστική έκθεση με τίτλο «Τα παιδιά δημιουργούν για την πρόσβαση», στον χώρο του δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού Τρικάλων (παλιές φυλακές). Η… Read more »

FREE MOBILITY – Επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε την 4η δράση της στις 14, 15 & 18 Δεκέμβρη, με κύριο άξονα την ένταξη δημοτικών σχολείων της πόλης στο πρόγραμμα. Έτσι… Read more »

FREE MOBILITY – Θεατρική παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Την Τρίτη 5/12/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε τη 3η της δράση. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών (Μύλος Ματσόπουλου)… Read more »