Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, οι μαθητές των τάξεων ΣΤ1Γ,ΣΤ2Γκαι ΕΓ στα πλαίσια του εργαστηρίου γεωπονίας ,μαζί με τους εκπαιδευτικούς Τσουμπανάκη Κωνσταντίνο και Τζιότζιου Ανθή ,επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της πόλης… Read more »

Συμμετοχή στο 3ο φεστιβάλ κωμωδίας

Ο μαθητής του σχολείου μας, Αργύρης Βασίλειος, συμμετείχε στο 3ο φεστιβάλ κωμωδίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Τρικκαίων, δημιουργώντας το δικό του κόμικ. Συγχαρητήρια.

Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

Η 17 Νοέμβρη 1973 θυμίζει σε όλους μας πως για την λευτεριά χρειάζονται αγώνες και στον αγώνα αυτό πρωτοστάτησε η νεολαία της Ελλάδας, ο κόσμος των φοιτητών. Σταθήκαμε όλοι μας… Read more »

Επίσκεψη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προσέφερε χρήσιμες πληροφορίες στους μαθητές τις μαθήτριες και το προσωπικό , όσον αφορά τις πρώτες βοήθειες…. Read more »

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.Οι μαθητές παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στη γιορτή με ποιήματα και τραγούδια ενώ… Read more »

Ευχαριστήριο μήνυμα

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ευχαριστήριο μήνυμα

Η διευθύντρια, ο υποδιευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ, που προσέφεραν στους μαθητές μας μπλουζάκια με το λογότυπο του σχολείου… Read more »

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου γιορτάσαμε την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Το σχολείο μας διοργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Μπίτη Μαρίας  και σε… Read more »

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες! Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ.

Kοινό πρόγραμμα «Δικαίωμα σου, Δικαίωμα μου, Δικαίωμα ΜΑΣ» του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων και του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το κοινό πρόγραμμα «Δικαίωμα σου, Δικαίωμα μου, Δικαίωμα ΜΑΣ» του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων και του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τον Φεβρουάριο μέχρι το Μάϊο σε… Read more »

Ενημερωτική – ευχαριστήρια επιστολή

Το τραγούδι μας “Το  Ταξίδι του Παναγιώτη”, εμπνευσμένο από το μαθητή του σχολείου μας Παναγιώτη Ντέλλα,  συμμετείχε στον διαγωνισμό   European school   radio 2022 με θέμα “Ταξιδεύοντας” και κατέκτησε την τέταρτη… Read more »

Επίσκεψη Θεάτρου Σκιών, Κοσμά Παναγιώκα.

Το σχολείο μας επισκέφτηκε ο  καραγκιοζοπαίχτης Κοσμάς Παναγιώκας. Οι μαθητές του σχολείου μας το υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και τα χαμόγελά τους ήταν ακόμη περισσότερα κατά την διάρκεια της παράστασης,… Read more »

Επίσκεψη του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων στο σχολείο μας

Ως συνέχεια των δράσεων στο πρόγραμμα « Δικαίωμα ΣΟΥ , Δικαίωμα ΜΟΥ, Δικαίωμά ΜΑΣ» , πραγματοποιήθηκε σ τις 7 Απριλίου επίσκεψη  στο σχολείο μας, τάξης  της α λυκείου του 6ου… Read more »

Παγκόσμια Ημέρας Αυτισμού 2022

Την Τρίτη 12 Απριλίου μαθητές και μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων συμμετείχαν στην εκδήλωση ένταξης για την 14η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού  “Με τους Χτύπους της Καρδιάς”  που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του… Read more »

To E.E.E.EK Τρικάλων φιναλίστ στο European school radio 2022

Είμαστε φιναλίστ !!!! Το ραδιοφωνικό μήνυμα του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων μετά την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού European school radio 2022 είναι ανάμεσα στα δύο πρώτα που θα βραβευτούν στην… Read more »

Πασχαλινές Λαμπάδες

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Πασχαλινές Λαμπάδες

Στο εργαστήριο χειροτεχνίας του σχολείου μας, οι μαθητές ακολουθώντας τις οδηγίες του εκπαιδευτικού Στεργίοπουλου Σπύρου έφτιαξαν Πασχαλινές λαμπάδες. Και φέτος οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να απολαύσουν… Read more »