FREE MOBILITY – Θεατρική παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Την Τρίτη 5/12/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε τη 3η της δράση. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών (Μύλος Ματσόπουλου)… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικάλων, χαρτογράφηση προσβάσιμης διαδρομής

Την Τρίτη 21/11/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίηση τη δεύτερη δράση της με πρώτο σταθμό το Δημαρχείο. Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα του FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων (4 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί) πραγματοποίησε την πρώτη της δράση. Αρχικά επισκεφτήκαμε την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης όπου… Read more »

FREE MOBILITY – Έναρξη Προγράμματος

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετέχει και φέτος στην Εκστρατεία FREE MOBILITY με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης στην πόλη των Τρικάλων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την  Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και η… Read more »

16 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής

ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας, οι παρακάτω δράσεις με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα… Read more »

1η Άσκηση Ετοιμότητας Σεισμού

Την Παρασκευή 13/10/2017, Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, σύμφωνα με το αρ. πρ. 1510/05-09-2017 έγγραφο του Ο.Α.Σ.Π. με θέμα «Υλοποίηση δράσεων Πρόληψης κ Ετοιμότητας της Εκπαιδευτικής Κοινότητας… Read more »

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

ΑΘΛΟΥΜΑΙ, ΧΑΡΑ-ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ θέτοντας ως στόχο, η άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές/τριες Α/θμιας και… Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετέχει στις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων στα πλαίσια της Εβδομάδας Κινητικότητας, κατά το διάστημα 16 έως 22 Σεπτεμβρίου. Το φετινό σύνθημα είναι «Ισότιμη Μετακίνηση: Πολιτισμός και Πρόοδος». Έτσι την… Read more »

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος σχεδιάσαμε την εκμάθηση και υιοθέτηση καλών συνηθειών που αφορούν στην ατομική υγιεινή. Αρχικά διερευνήθηκε, μέσω ενός εβδομαδιαίου πίνακα, η τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής που… Read more »

Δωρεά υπολογιστών από το Ίδρυμα «ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ»

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Μποδοσάκη για τη δωρεά τους, η οποία στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία ενίσχυσε σημαντικά την προσπάθεια αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου. Συγκεκριμένα, με τους τρεις… Read more »

Χρυσό Μετάλλιο στο UNIFIED ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOCCE

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Τρικάλων με τους αθλητές Κωνσταντίνο Ζουρλαδάνη, Παναγιώτη Σδώνα και την προπονήτρια Σωτηρία Παπανικολάου την Παρασκευή 26 Μαΐου, στο Unified… Read more »

Δωρεά tablet από τη θεατρική ομάδα «ΧΥΤΡΑ»

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, η θεατρική ομάδα «ΧΥΤΡΑ» παρέδωσε στο σχολείο tablet, ως δωρεά. Η δωρεά καλύφθηκε από μέρος των εσόδων της θεατρικής παράστασης «ΗΛΙΘΙΟΙ», που πραγματοποιήθηκε από τη θεατρική… Read more »

4η εκπομπή European School Radio

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο 4η εκπομπή European School Radio

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 το πρωί, μπορείτε να ακούσετε μέσω ίντερνετ τη 4η εκπομπή των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων, «Σούπερ Ήρωες». Αυτή τη φορά οι μαθητές… Read more »

Δράση «ΑΦΩΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ»

Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, μπροστά από το κτίριο που στεγάζει το ΚΕ.Δ.Δ.Υ., τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, η ομάδα FREE MOBILITY του… Read more »

Οι Πασχαλινές μας δημιουργίες

Σε λίγες μέρες έρχεται το Πάσχα και μαζί με τους μικρούς καλλιτέχνες μας, αποφασίσαμε και φέτος να στολίσουμε τις λαμπάδες μας. Έτσι προμηθευτήκαμε τα κατάλληλα υλικά μας: Λαμπάδες, κορδέλες, υφάσματα,… Read more »

Βράβευση του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για το FREE MOBILITY

Την 1η Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,  μαθητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα γιόρτασαν όλοι  μαζί το κλείσιμο της Εκστρατείας FREE MOBILITY και ECOMOBILITY. Το… Read more »