Πρόσκληση Γονέων / Κηδεμόνων μαθητών/τριών κάθε βαθμίδας σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19»

Αγαπητοί γονείς,  Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με την 2” Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές… Read more »

Πρόσκληση Γονέων / Κηδεμόνων μαθητών/τριών σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Αγαπητοί γονείς, Υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση της 13ης Ολομέλειας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 Μαρτίου 2020, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Σας καλούμε στην… Read more »

Χωρίς χρέωση από κινητά δίκτυα η πρόσβαση σε ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating) από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, από την Τετάρτη 8 Απριλίου,… Read more »

Ενημερωτικό σημείωμα εργασίας της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων

Κάντε κλικ εδώ να δείτε το μήνυμα της κ. Κάκλα Βασιλικής, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Μένουμε σπίτι… δημιουργικά από τον Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, δυνατότητες δημιουργικής απασχόλησης τώρα που… #menoumespiti Η αντιμετώπιση του κορονοϊού και η συνακόλουθη παραμονή μας στο σπίτι, χρειάζεται δράσεις δημιουργικές. Για… Read more »

Ιστοσελίδα mathainoumestospiti.gr – Οδηγός για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις και την αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας στις εκπαιδευτικές δομές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού, ενεργοποίησε ψηφιακά εργαλεία που επιτρέπουν… Read more »

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Σήμερα που όλο και περισσότεροι μαθητές, αλλά και οι γονείς τους, βρίσκονται στο διαδίκτυο συμμετέχοντας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τους κανόνες της ασφαλούς πλοήγησης. Ακολουθούν… Read more »

Συμβουλευτική Υποστήριξη γονέων και παιδιών λόγω του κατ’ οίκον περιορισμού

Βιώνουμε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας.             Ο κατ’ οίκον περιορισμός και η αναστολή των καθημερινών δραστηριοτήτων μπορεί να… Read more »

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας και μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, ανταποκριθήκαμε συστήνοντας μια ομάδα εκπαιδευτικών υπεύθυνη για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών-τριών. Στόχος μας είναι… Read more »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

EΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΕ.Ε.Ε.ΕΚ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Διεύθυνση : Τέρμα αλβανικού μετώπουΤηλ.: 2431085369               e-mail: mail@eeeek.tri.sch.gr Σας γνωρίζουμε ότι, όσο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά,  το Ε.Ε.Ε.ΕΚ…. Read more »

Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι

Στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS–CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα 11 Μαρτίου 2020 Αποφυγή των συναθροίσεων και του συγχρωτισμού… Read more »

Απόκριες στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Την Παρασκευή 28/02/2020 γιορτάσαμε στο σχολείο μας τις απόκριες, κάνοντας αναπαράσταση μιας πρωινής εκπομπής με τίτλο “Καλημέρα Θεσσαλία”. Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν μαθητές/τριες του σχολείου που παρουσίασαν τους κανόνες ατομικής… Read more »

Ψυχαγωγία και χαρά στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ψυχαγωγία και χαρά στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Κάθε μήνα γιορτάζουμε τα γενέθλια των μαθητών-τριών. Σβήνουν τα κεράκια της τούρτας, δέχονται ευχές και ακολουθεί ένα μικρό πάρτι! Μαθαίνουν να συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να δίνουν και να δέχονται… Read more »

Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων 2019-2020

Την τρέχουσα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα εξής προγράμματα: Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: “Μαθαίνω παίζοντας να δημιουργώ ένα περιβάλλον ζωντανό, για να μπορώ να ζω” με συντονίστρια τη Φεφλέ Β., ΠΕ88.02,… Read more »

Εκδηλώσεις για τον εορτή των Τριών Ιεραρχών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020

Την Πέμπτη 30/01/2020 οι μαθητές/τριες και το προσωπικό του σχολείου μας μετά τις εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν μία δωροεπιταγή αξίας… Read more »

Ένα διαφορετικό πρωινό!

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ένα διαφορετικό πρωινό!

Την Τετάρτη 29/01/20 ομάδα μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων επισκέφτηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών και τη επαφή τους με τα λογοτεχνικά κείμενα,… Read more »