Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2020-2021

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2020-2021

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με (συνθήκες)  κανόνες covid-19. Σε αυτή τη γιορτή δόθηκε έμφαση στο σημαντικό ιστορικά και κυρίως πνευματικά γεγονός της ενσάρκωσης του… Read more »

Ευχαριστήριο

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ Τρικάλων για την παρουσία του στο χώρο του σχολείου μας και την πραγματοποίηση δωρεάν τεστ covid-19, στο προσωπικό και τους μαθητές του σχολείου μας.  Συνεχίζουμε, δεν εφησυχάζουμε,… Read more »

Ευχαριστήριο

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο χορηγίας παζλ και γραφικής ύλης για τους μαθητές του σχολείου μας που υλοποιήθηκε από το Lidl μέσω του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο E.E.E.E.K. Τρικάλων  και το πρώτο ειδικό… Read more »

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

Οι μαθητές-τριες με τους εκπαιδευτικούς τους, κατασκεύασαν στο εργαστήριο χειροτεχνίας, στολίδια με: πηλό και την τεχνική decoupage γύψο Αη Βασίλη με κουκουνάρια και τσόχα πανεμορφα σκουφάκια με ρολό χαρτιού για… Read more »

3η Δεκεμβρίου Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Οι Δράσεις στο σχολείο μας. Ζωγραφίσαμε Μπορούμε να παίζουμε και να χαιρόμαστε όλοι μαζί Δημιουργήσαμε αφίσα ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ Έχουμε δικαίωμα στη Τραγουδήσαμε

Δωρεά του Συλλόγου ΑμεΑ “ΕΛΠΙΔΑ” Ν. Τρικάλων στο σχολείο μας

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων, ευχαριστεί για την ευγενική δωρεά του το ΔΣ του Συλλόγου ΑμεΑ “ΕΛΠΙΔΑ” Ν. Τρικάλων,  που μοίρασε μάσκες προστασίας  σε όλους τους  μαθητές και… Read more »

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας  εκδήλωση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Σημειώνουμε ότι οι όποιες δράσεις υλοποιήθηκαν βάσει των κανονισμών και των οδηγιών… Read more »

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας γιορτή για την 28η Οκτωβρίου. Σημειώνουμε ότι λόγω covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, οι… Read more »

Οδηγίες για τον ιό (SARS-CoV-2) που προκαλεί τη νόσο COVID-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, Σεπτέμβριος 2020ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣΛίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε! Προστατέψτε το παιδί σας, την οικογένειά σας και το σχολείο. Ενθαρρύνετε τα παιδιά… Read more »

Δωρεά τάμπλετ από την Coca-Cola

Οι μαθητές/τριες και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Coca-Cola για το τάμπλετ που δώρισε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων.

Δωρεά υλικών από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Νηπιαγωγείου, Ειδικού Δημοτικού και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Κατά το σχολικό έτος  2019-20 ο Σύλλογος  Γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Νηπιαγωγείου, Ειδικού Δημοτικού και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων  δώρισε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, μετά το Bazaar που πραγματοποίησε τα Χριστούγεννα του… Read more »

Δωρεά εξοπλισμού από το Σωματείο ΑΜΕΑ «Αρωγή»

Κατά το σχολικό έτος  2019-20 το Σωματείο ΑΜΕΑ «Αρωγή»  δώρισε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, μετά την παράδοση καπακιών από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων,  (02) δύο ντουλάπια κουζίνας λευκά για τον εξοπλισμό εξοπλισμό… Read more »

Δωρεά εξοπλισμού εις μνήμην του Ρούσσα Δημ. του Κων/νου

Κατά το σχολικό έτος  2019-20 τα ανίψια του Ρούσσα Δημ. του Κων/νου δώρισε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, εις μνήμην του και αντί στεφάνων, για τον εξοπλισμό της αίθουσας αυτόνομης διαβίωσης έναν… Read more »

Δωρεά εξοπλισμού εις μνήμην της Ελένης Ζιώγα

Κατά το σχολικό έτος  2019-20 οι συγγενείς της Ελένης Ζιώγα δώρισαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, εις μνήμην της και αντί στεφάνων έναν (1) τριθέσιο καναπέ-κρεβάτι και μία (01) δίφυλλη ντουλάπα για… Read more »

Ανακοίνωση

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα ε σημερινή οδηγία του Υπουργείου Παιδείας, αύριο Παρασκευή 12/06/20 συνεδριάζει ο σύλλογος διδασκόντων και αποφασίζει για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης των μαθητών-τριών. Κατά συνέπεια,… Read more »