Παράσταση Καραγκιόζη του Κοσμά Παναγιώκα στο σχολείο μας

Την Δευτέρα 05/03/2018, μας επισκέφτηκε το «Θέατρο Σκιών Κοσμά Παναγιώκα». Η παράσταση μας έδωσε μεγάλη χαρά! Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και όλοι συμμετείχαν και και διασκέδασαν γελώντας με την καρδία τους!

FREE MOBILITY – Παρουσίαση εργασίας

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, παρουσίασε την τελική εργασία για το πρόγραμμα, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, στις 12:00, στην αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος»  Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων…. Read more »

FREE MOBILITY – Συνάντηση με τοπικούς φορείς

Την ανάγκη βελτίωσης των όρων προσβασιμότητας για όλους, τόνισαν οι φορείς του Δήμου Τρικκαίων, που συναντήθηκαν σε μια ευρύτατη σύσκεψη στο Δημαρχείο. Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2018,μ με… Read more »

FREE MOBILITY – Συνομιλία με σχολείο του Γκέτεμποργκ

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Συνομίλησε μέσω Skype με σχολείο κωφών του Γκέτεμποργκ. Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν η ενημέρωση… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στη Δημοτική Αστυνομία & Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων και μίλησε για το… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στο Ε’ ΚΑΠΗ & στη ΔΕΗ

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε μια ακόμη δράση στα πλαίσια του προγράμματος. Τη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε το Ε’ ΚΑΠΗ της πόλης όπου συνομίλησε με τον υπεύθυνο… Read more »

FREE MOBILITY – Εικαστική Έκθεση «Τα παιδιά δημιουργούν για την πρόσβαση»

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων διοργάνωσε στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2018 εικαστική έκθεση με τίτλο «Τα παιδιά δημιουργούν για την πρόσβαση», στον χώρο του δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού Τρικάλων (παλιές φυλακές). Η… Read more »

FREE MOBILITY – Επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία

Η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε την 4η δράση της στις 14, 15 & 18 Δεκέμβρη, με κύριο άξονα την ένταξη δημοτικών σχολείων της πόλης στο πρόγραμμα. Έτσι… Read more »

FREE MOBILITY – Θεατρική παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Την Τρίτη 5/12/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε τη 3η της δράση. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών (Μύλος Ματσόπουλου)… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικάλων, χαρτογράφηση προσβάσιμης διαδρομής

Την Τρίτη 21/11/2017, η ομάδα FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίηση τη δεύτερη δράση της με πρώτο σταθμό το Δημαρχείο. Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και… Read more »

FREE MOBILITY – Επίσκεψη στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα του FREE MOBILITY του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων (4 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί) πραγματοποίησε την πρώτη της δράση. Αρχικά επισκεφτήκαμε την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης όπου… Read more »

FREE MOBILITY – Έναρξη Προγράμματος

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετέχει και φέτος στην Εκστρατεία FREE MOBILITY με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης στην πόλη των Τρικάλων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την  Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και η… Read more »

16 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής

ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας, οι παρακάτω δράσεις με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα… Read more »

1η Άσκηση Ετοιμότητας Σεισμού

Την Παρασκευή 13/10/2017, Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, σύμφωνα με το αρ. πρ. 1510/05-09-2017 έγγραφο του Ο.Α.Σ.Π. με θέμα «Υλοποίηση δράσεων Πρόληψης κ Ετοιμότητας της Εκπαιδευτικής Κοινότητας… Read more »

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

ΑΘΛΟΥΜΑΙ, ΧΑΡΑ-ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ θέτοντας ως στόχο, η άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές/τριες Α/θμιας και… Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετέχει στις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων στα πλαίσια της Εβδομάδας Κινητικότητας, κατά το διάστημα 16 έως 22 Σεπτεμβρίου. Το φετινό σύνθημα είναι «Ισότιμη Μετακίνηση: Πολιτισμός και Πρόοδος». Έτσι την… Read more »

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος σχεδιάσαμε την εκμάθηση και υιοθέτηση καλών συνηθειών που αφορούν στην ατομική υγιεινή. Αρχικά διερευνήθηκε, μέσω ενός εβδομαδιαίου πίνακα, η τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής που… Read more »