Ημέρες λειτουργίας του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2019

Τετάρτη 10 Ιουλίου, 08:30 – 13:30 Τετάρτη 24 Ιουλίου, 08:30 – 13:30 Τετάρτη 7 Αυγούστου, 08:30 – 13:30 Τετάρτη 21 Αυγούστου, 08:30 – 13:30 Τετάρτη 28 Αυγούστου, 08:30 – 13:30

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2018-19

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς στην αυλή του σχολείου, με τραγούδι, χορό, φαγητό και καλή διάθεση. Δώσαμε ραντεβού… Read more »

Συλλογή και παράδοση πλαστικών καπακιών στο σύλλογο ΑμεΑ «Η Αρωγή»

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, με μεγάλη χαρά παρέδωσαν στην Πρόεδρο κ. Ε. Καϊμά και σε μέλη του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ν. Τρικάλων «Η… Read more »

Παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, οι εκπαιδευτικοί από τα εργαστήρια Χειροτεχνίας και Γεωπονίας, παρουσίασαν στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους/τις μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπόνησαν κατά τη… Read more »

Βραβεύτηκαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, η βράβευση  των ταινιών για τον 9ο διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Cinema διάβασες;;;». Η ταινία του Ε.Ε.Ε.ΕΚ…. Read more »

Κλειστό το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων λόγω εκλογών

Το σχολείο μας (όπως και όλα τα σχολεία της χώρας) θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 24/5 και τη Δευτέρα 27/5 λόγων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26… Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στους Α΄ Παντρικαλινούς αγώνες στίβου ΑμεΑ

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν οι Α΄ Παντρικαλινοί αγώνες στίβου ΑμεΑ , στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετείχε με 13 μαθητές/τριες όπου αγωνίστηκαν σε αγώνες στίβου στα 25… Read more »

Πάσα χαράς για την ένταξη όλων των παιδιών στον αθλητισμό

Ο δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με την ειδικότητα «Ειδικής Φυσικής Αγωγής» και την ειδικότητα » Πετοσφαίρισης» του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Π. Θ.,… Read more »

Bocce με μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που επισκέφτηκαν το σχολείο μας (Erasmus+, 3ο ΓΕΛ, Ε.Ν.Ε.Ε.ΓΥ.Λ., ΤΕΦΑΑ ΠΘ)

Την Τετάρτη 03 Απριλίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας ομάδα εκπαιδευτικών από το εξωτερικό, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με τίτλο «Kalos Kagathos». Συμμετείχε επίσης το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. και το 3ο… Read more »

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Την Τρίτη 02 Απριλίου οι μαθητές που συμμετέχουν στην ομάδα αυτόνομης διαβίωσης με συνοδεία εκπαιδευτικών, επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Εκεί μας υποδέχτηκε ο κ. Πεταλάς όπου μας μίλησε για… Read more »

Εορτασμός και παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου μέσα από μια όμορφη εκδήλωση. Και τη Δευτέρα συμμετείχε στην καθιερωμένη παρέλαση.

Οδηγίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων που θα παρελάσουν την Δευτέρα 25 Μαρτίου, θα πρέπει να βρίσκονται κάτω από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων (πρώην Νομαρχία) επί της οδού Βασίλη Τσιτσάνη, στις… Read more »

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα τελεστεί ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων. Οι μαθητές/τριες, θα προσέλθουν κανονικά και θα αποχωρήσουν στις 09:30. Η γιορτή… Read more »

Το τραγούδι μας στο European School Radio

Το σχολείο μας συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικού ραδιοφώνου παρουσιάζοντας «Το Τραγούδι της Φιλίας». Μπορείτε πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο, http://europeanschoolradio.eu/6fest/vote/, και επιλέγοντας την κατηγορία «Τραγούδια», να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια… Read more »

Στελέχη της εκπαίδευσης από Τουρκία, στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, επισκέφτηκαν το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων εκπαιδευτικοί και στελέχη της εκπαίδευσης από την Τουρκία, στα πλαίσια προγράμματος Erasmus+ που σχετίζεται με την κατάρτιση σε μαθητές και μαθήτριες ΑμεΑ…. Read more »

Το έθιμο του χαρταετού

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πήγαν στη ΣΕΦΑΑ και τέλεσαν το έθιμο πετάγματος χαρταετού. Η ιστορία του χαρταετού έχει βαθιές ρίζες στην αρχαία Κίνα ξεπερνώντας τα… Read more »