Κατηγορία: Νέα

Δωρεά εξοπλισμού εις μνήμην του Ρούσσα Δημ. του Κων/νου

Κατά το σχολικό έτος  2019-20 τα ανίψια του Ρούσσα Δημ. του Κων/νου δώρισε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, εις μνήμην του και αντί στεφάνων, για τον εξοπλισμό της αίθουσας αυτόνομης διαβίωσης έναν… Read more »

Δωρεά εξοπλισμού εις μνήμην της Ελένης Ζιώγα

Κατά το σχολικό έτος  2019-20 οι συγγενείς της Ελένης Ζιώγα δώρισαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, εις μνήμην της και αντί στεφάνων έναν (1) τριθέσιο καναπέ-κρεβάτι και μία (01) δίφυλλη ντουλάπα για… Read more »

Πρόσκληση Γονέων / Κηδεμόνων μαθητών/τριών σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Αγαπητοί γονείς, Υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση της 13ης Ολομέλειας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 Μαρτίου 2020, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Σας καλούμε στην… Read more »

Μένουμε σπίτι… δημιουργικά από τον Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, δυνατότητες δημιουργικής απασχόλησης τώρα που? #menoumespiti Η αντιμετώπιση του κορονοϊού και η συνακόλουθη παραμονή μας στο σπίτι, χρειάζεται δράσεις δημιουργικές. Για… Read more »

Ιστοσελίδα mathainoumestospiti.gr – Οδηγός για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις και την αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας στις εκπαιδευτικές δομές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού, ενεργοποίησε ψηφιακά εργαλεία που επιτρέπουν… Read more »

Νέα Σχολική Χρονιά 2019-2020!

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Νέα Σχολική Χρονιά 2019-2020!

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και το σχολείο μας υποδέχτηκε τους μαθητές/τριες, νέους και παλιούς στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Αθανάσιος Τύμπας… Read more »

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2018-19

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς στην αυλή του σχολείου, με τραγούδι, χορό, φαγητό και καλή διάθεση. Δώσαμε ραντεβού… Read more »

Συλλογή και παράδοση πλαστικών καπακιών στο σύλλογο ΑμεΑ “Η Αρωγή”

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, με μεγάλη χαρά παρέδωσαν στην Πρόεδρο κ. Ε. Καϊμά και σε μέλη του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ν. Τρικάλων “Η… Read more »

Βραβεύτηκαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, η βράβευση  των ταινιών για τον 9ο διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Cinema διάβασες;;;». Η ταινία του Ε.Ε.Ε.ΕΚ…. Read more »

Πάσα χαράς για την ένταξη όλων των παιδιών στον αθλητισμό

Ο δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με την ειδικότητα «Ειδικής Φυσικής Αγωγής» και την ειδικότητα » Πετοσφαίρισης» του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Π. Θ.,… Read more »

Bocce με μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που επισκέφτηκαν το σχολείο μας (Erasmus+, 3ο ΓΕΛ, Ε.Ν.Ε.Ε.ΓΥ.Λ., ΤΕΦΑΑ ΠΘ)

Την Τετάρτη 03 Απριλίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας ομάδα εκπαιδευτικών από το εξωτερικό, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με τίτλο “Kalos Kagathos”. Συμμετείχε επίσης το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. και το 3ο… Read more »

Το τραγούδι μας στο European School Radio

Το σχολείο μας συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικού ραδιοφώνου παρουσιάζοντας “Το Τραγούδι της Φιλίας”. Μπορείτε πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο, http://europeanschoolradio.eu/6fest/vote/, και επιλέγοντας την κατηγορία “Τραγούδια”, να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια… Read more »

Στελέχη της εκπαίδευσης από Τουρκία, στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, επισκέφτηκαν το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων εκπαιδευτικοί και στελέχη της εκπαίδευσης από την Τουρκία, στα πλαίσια προγράμματος Erasmus+ που σχετίζεται με την κατάρτιση σε μαθητές και μαθήτριες ΑμεΑ…. Read more »

Ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ για την ταινία μικρού μήκους “Διδάγματα Ζωής”

Ο Αλέξανδρος Ζαούτσος, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή “Καθημερινά” (ΕΡΤ Θεσσαλίας), θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα, με αφορμή την ταινία “Διδάγματα Ζωής” που δημιούργησε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων και συμμετείχε στον “9ο Διεθνή… Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων για τη σχολική χρονιά 2018/19, συμμετέχει στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους “Cinema? διάβασες;;”, με την ταινία “Διδάγματα Ζωής”. Υπόθεση: Πολλές αναμνήσεις ξεθάβονται από τη… Read more »

Κλειστό το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

Κλειστό θα παραμείνει το σχολείο μας την ερχόμενη Τετάρτη λόγω της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ε.Λ.Μ.Ε. Τρικάλων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ. στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου-ΓΕ.Λ. Τρικάλων.