Κατηγορία: Δράσεις και εκδηλώσεις

Απόκριες στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Την Παρασκευή 28/02/2020 γιορτάσαμε στο σχολείο μας τις απόκριες, κάνοντας αναπαράσταση μιας πρωινής εκπομπής με τίτλο “Καλημέρα Θεσσαλία”. Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν μαθητές/τριες του σχολείου που παρουσίασαν τους κανόνες ατομικής… Read more »

Ψυχαγωγία και χαρά στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Ψυχαγωγία και χαρά στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ.

Κάθε μήνα γιορτάζουμε τα γενέθλια των μαθητών-τριών. Σβήνουν τα κεράκια της τούρτας, δέχονται ευχές και ακολουθεί ένα μικρό πάρτι! Μαθαίνουν να συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να δίνουν και να δέχονται… Read more »

Εκδηλώσεις για τον εορτή των Τριών Ιεραρχών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020

Την Πέμπτη 30/01/2020 οι μαθητές/τριες και το προσωπικό του σχολείου μας μετά τις εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν μία δωροεπιταγή αξίας… Read more »

Εορταστικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Την Παρασκευή 20/12/2019 θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον χώρο του σχολείου. Οι μαθητές-τριες θα προσέλθουν κανονικά και θα αναχωρήσουν στις 11:30. Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν, είναι ευπρόσδεκτοι. Παράλληλα,την ίδια… Read more »

Ευχαριστήριο Χριστουγεννιάτικου και Πασχαλινού Μπαζάρ σχ. χρονιάς 2018-19

Κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου, 1ου Ειδικού Δημοτικού και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό Μπαζάρ με κατασκευές των μαθητών-τριών του… Read more »

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου, 1ου Ειδικού Δημοτικού και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων σας καλέι στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Θα μας βρείτε στις 16 &17 Δεκεμβρίου, 9:00 με 14:00,… Read more »

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ 2019

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων η εκδήλωση για την ημέρα των ΑμεΑ που οργάνωσε το Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων σε συνεργασία με τον συντονιστή Ειδικής Αγωγής και Ε.Ε…. Read more »

3 Δεκεμβρίου 2019, εκδήλωση για την ημέρα των ΑμεΑ

Το Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων σε συνεργασία με τον συντονιστή Ειδικής Αγωγής και Ε.Ε. του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων και τις σχολικές μονάδες Τρικάλων:… Read more »

6η Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού

Tην Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 τιμήθηκε στο ΕΕΕΕΚ Τρικάλων η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019. Με σύνθημα “Αγαπώ την άθληση – προσέχω την… Read more »

Συλλογή και παράδοση πλαστικών καπακιών στο σύλλογο ΑμεΑ “Η Αρωγή”

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, με μεγάλη χαρά παρέδωσαν στην Πρόεδρο κ. Ε. Καϊμά και σε μέλη του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ν. Τρικάλων “Η… Read more »

Παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, οι εκπαιδευτικοί από τα εργαστήρια Χειροτεχνίας και Γεωπονίας, παρουσίασαν στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους/τις μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπόνησαν κατά τη… Read more »

Βραβεύτηκαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, η βράβευση  των ταινιών για τον 9ο διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Cinema διάβασες;;;». Η ταινία του Ε.Ε.Ε.ΕΚ…. Read more »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων στους Α΄ Παντρικαλινούς αγώνες στίβου ΑμεΑ

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν οι Α΄ Παντρικαλινοί αγώνες στίβου ΑμεΑ , στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετείχε με 13 μαθητές/τριες όπου αγωνίστηκαν σε αγώνες στίβου στα 25… Read more »

Πάσα χαράς για την ένταξη όλων των παιδιών στον αθλητισμό

Ο δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με την ειδικότητα «Ειδικής Φυσικής Αγωγής» και την ειδικότητα » Πετοσφαίρισης» του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Π. Θ.,… Read more »

Bocce με μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που επισκέφτηκαν το σχολείο μας (Erasmus+, 3ο ΓΕΛ, Ε.Ν.Ε.Ε.ΓΥ.Λ., ΤΕΦΑΑ ΠΘ)

Την Τετάρτη 03 Απριλίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας ομάδα εκπαιδευτικών από το εξωτερικό, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με τίτλο “Kalos Kagathos”. Συμμετείχε επίσης το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. και το 3ο… Read more »

Το τραγούδι μας στο European School Radio

Το σχολείο μας συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικού ραδιοφώνου παρουσιάζοντας “Το Τραγούδι της Φιλίας”. Μπορείτε πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο, http://europeanschoolradio.eu/6fest/vote/, και επιλέγοντας την κατηγορία “Τραγούδια”, να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια… Read more »