Δράση eTwinning

      Δεν υπάρχουν σχόλια στο Δράση eTwinning

Οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. που συμμετέχουν για τη φετινή χρονιά στο πρόγραμμα etwinning με τίτλο (We are) ALL BORN ‘IN’, πήραν μέρος σε μια όμορφη δράση που συγκέντρωσε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς από διάφορα μέρη της Ευρώπης. Η δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, είχε ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας, της δημιουργικότητας και της πολιτιστικής ανταλλαγής.

Στο πλαίσιο της δράσης, οι μαθητές/τριες από τα συμμετέχοντα σχολεία συνέγραψαν και ερμήνευσαν από κοινού ένα πρωτότυπο τραγούδι. Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας, επιδεικνύοντας το ταλέντο τους και το πάθος τους για τη μουσική, συνόδευσαν την ερμηνεία παίζοντας κρουστά όργανα. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών μας προσέφερε έναν ξεχωριστό ρυθμό και χρώμα στην κοινή μουσική δημιουργία, ενισχύοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές/τριες να βιώσουν τη δύναμη της συνεργασίας και της ομαδικότητας, ξεπερνώντας τα σύνορα και τις αποστάσεις. Η εμπειρία αυτή ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή τους και τους έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη μουσική, αλλά και να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με συνομηλίκους τους από άλλες χώρες.

Η συμμετοχή μας στο eTwinning και σε δράσεις όπως αυτή, μας επιτρέπει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να ενισχύουμε το αίσθημα της ευρωπαϊκής κοινότητας.