Έναρξη δρομολογίων του σχολικού λεωφορείου του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων

Με πολλή χαρά ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών-τριών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων ότι το λεωφορείο του σχολείου ξεκίνησε τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών-τριών.

Το λεωφορείο είναι δωρεά της εταιρείας ‘’ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.’’ και συγκεκριμένα των αδελφών Σαράντη εις μνήμην του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Η παράδοση του λεωφορείου και ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου, το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 παρουσία των αδελφών Σαράντη, εκπροσώπου των πολυκαταστημάτων Σκλαβενίτη, του δημάρχου Τρικκαίων, της διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Τρικάλων, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων γονέων και μαθητών-τριών.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο λεωφορείο οκτώ θέσεων και δύο θέσεων αναπηρικών αμαξιδίων με ανεβατόρι. Θα εξυπηρετήσει την καθημερινή μετάβαση μαθητών-τριών από και προς το σχολείο, καθώς επίσης και τη μεταφορά τους σε μουσεία, βιβλιοθήκες, χώρους αναψυχής, πολυκαταστήματα, επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων, στα πλαίσια των σχολικών προγραμμάτων που κάθε χρόνο πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Επίσης, η διεύθυνση ευχαριστεί το δήμο Τρικκαίων και συγκεκριμένα τον δήμαρχο κ. Παπαστεργίου για την αποδοχή της δωρεάς. Ο δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει τη φύλαξη και τη συντήρηση του λεωφορείου καθώς επίσης και την επάνδρωσή του με οδηγό και συνοδό.