Χρυσό Μετάλλιο στο UNIFIED ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOCCE

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Τρικάλων με τους αθλητές Κωνσταντίνο Ζουρλαδάνη, Παναγιώτη Σδώνα και την προπονήτρια Σωτηρία Παπανικολάου την Παρασκευή 26 Μαΐου, στο Unified Τουρνουά Βocce που διοργανώθηκε από τα Special Olympics Hellas σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στην Παιδική Χαρά της Αγίας Σκέπης, στο γήπεδο bocce που ο Δήμος έχει κατασκευάσει για τα Special Olympics Hellas.

Αθλητές από τα προπονητικά προγράμματα Special Olympics Αττικής, Εύβοιας και Τρικάλων, μαζί με μαθητές από το 10ο και 4ο Δημοτικά σχολεία και το 5ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου έπαιξαν ΜΑΖΙ σε μεικτές ομάδες και χειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους, τους γονείς, τους εθελοντές και τον κόσμο που ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τους αγώνες.
Στο Τουρνουά το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσης Κοδέλλας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους μαθητές του σχολείου μας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου!

Ευχαριστούμε θερμά τα Special Olympics Hellas για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε  και τον επίκουρο καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κ. Δημήτριο Κοκαρίδα και τους φοιτητές της ειδικότητας «Ειδική Φυσική Αγωγή» που μας σύστησαν το άθλημα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την ελπίδα ότι η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα!