Επίσκεψη εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ στο ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

Την Παρασκευή 3-2-2017 επισκέφτηκαν το ΕEΕΕΚ Τρικάλων, 11 καθηγητές από διάφορα σχολεία και πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «SODART – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ/ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ». Σκοπός του προγράμματος είναι η στήριξη των μαθητών που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες.

????????????????????????????????????

Η αντιπροσωπεία των καθηγητών συνοδευόταν από την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης κα. Βασιλική Κάκλα, τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων κ. Νικόλαο Ντόγκα και άλλους καθηγητές. Η διευθύντρια του ΕEΕΕΚ κα. Αλέκα Κίτου τους καλωσόρισε και με την συνεργασία των καθηγητών του ΕEΕΕΚ παρουσίασαν τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται στο σχολείο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, μίλησαν με τα παιδιά και έλαβαν από αυτά δώρα που τα είχαν φτιάξει με τα χέρια τους.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, δόθηκε η ευκαιρία στους καθηγητές του σχολείου να ανταλλάξουν απόψεις με τους καθηγητές των άλλων σχολείων και να μιλήσουν για τα αντίστοιχα σχολεία που έχουν στις χώρες τους.

Τέλος τα παιδιά αποχαιρέτησαν τους καθηγητές που επισκέφτηκαν το σχολείο με ένα τραγούδι και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το ΕΕΕEΚ θα συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα SODART με την βοήθεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και θα αξιοποιήσει τις εμπειρίες και τις καλές πρακτικές διδασκαλίας που θα υλοποιηθούν μέσα από αυτό.