Επίσκεψη στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στον Εμπορικό σύλλογο Τρικάλων (29/01/2016)

Η ομάδα FREE MOBILITY του E.E.E.E.K. Τρικάλων, επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και μίλησε με τους Διευθυντές κ. Μπουλούμπαση Χρήστο και κ. Κάκλα Βασιλική αντίστοιχα, για θέματα που αφορούν την προσβασιμότητα σε σχολεία της πόλης των Τρικάλων. Ζητήθηκε επίσης από τους Διευθυντές  να υπάρξει πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών, όσον αφορά στην ελεύθερη μετακίνηση.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, κ. Χρήστο Μπλουγούρα, στα πλαίσια του προγράμματος μας. Στόχος μας ήταν να μιλήσουμε για τα προβλήματα μετακίνησης που συναντήσαμε σε διάφορα εμπορικά καταστήματα της πόλης και ζητήσαμε από  το Σύλλογος να προβεί σε ενημέρωση όλων των καταστηματαρχών ώστε να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι όλα τα καταστήματα της πόλης προσβάσιμα για όλους τους πολίτες.

Επίσης η ομάδα του FREE MOBILITY επιβράβευσε τα καταστήματα στα οποία η μετακίνηση είναι ελεύθερη, τοποθετώντας ένα αυτοκόλλητο με το μήνυμα «Σε αυτό το μέρος, η μετακίνηση είναι ελεύθερη».