Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων συμμετείχε στο πρόγραμμα “Ίσες Ευκαιρίες Πρόσβασης και Άσκησης”

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης συμμετείχε στην εκδήλωση για την ισότιμη κινητικότητα και άσκηση για όλους, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου.

Το σχολείο μας διοργάνωσε τρεις δράσεις με θέμα την κινητικότητα και προσβασιμότητα, που περιλάμβαναν παιχνίδι μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο, γκολ μπολ και το επιτραπέζιο παιχνίδι “Το φιδάκι της πρόσβασης” που δημιούργησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στα πλαίσια του προγράμματος FREE MOBILITY 2017/18.

Πέρα από τις δικές μας δράσεις υπήρχαν και “γωνιές” με δράσεις που διοργάνωσαν άλλοι συμμετέχοντες φορείς-σχολεία. Το άθλημα Bocce, σκυταλοδρομίες, καθώς και παιχνίδι με κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Μαζί με το σχολείο μας συμμετείχαν και ο Δήμος Τρικκαίων, ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ», το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο ? Λύκειο, η ειδικότητα Ειδικής Αγωγής της ΣΕΦΑΑ, το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του παν. Θεσσαλίας, τα 9ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία, τα 5ο και 7ο Γυμνάσια, τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Με το πέρας των εκδηλώσεων, οι μαθητές που συμμετείχαν βραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους.

Την Τετάρτη 30 Μαΐου στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ., τιμήσαμε τους μαθητές μας, δίνοντάς τους τον έπαινο και τα μετάλλια τους.